Wat voor vlees je in de kuip hebt

Welkom op de site van Bouillon Brothers. Leuk dat je er bent! Graag stellen we onszelf even voor… praat toch altijd wat makkelijker, als je weet wat voor vlees er in de kuip zit;)

Ik ben Marijke. Mijn achtergrond is in marketing. Ben reeds 15 jaar werkzaam in verschillende marketing rollen binnen Fast moving en Telecom. Joris (mijn partner in crime en lover) heeft een achtergrond in hotelmanagement. Zijn laatste baan was als General manager van het Van der Valk hotel in Sassenheim.

Binnen Bouillon Brothers houdt hij zich bezig met Operations, Inkoop en Finance, ikzelf met Marketing, Communicatie en PR. We worden geholpen door onze brothers: een ervaren artdirector (voormalig Ogilvy), maar ook partijen als Kitchen Republic, Koop een koe, Brandt en Levie en vele anderen.

Het idee voor Bouillon Brothers is in 2015 ontstaan tijdens een goed gesprek aan de keukentafel. Het was altijd al onze droom om te gaan ondernemen. Maar waarin dan? En waarom dan? Onze waarom zit met name in het bundelen van onze krachten en interesses om zo op een relevante manier in te kunnen spelen op trends.

Wat onze krachten en interesses zijn?

  • Die van Joris liggen met name op het gebied van hospitality & duurzaamheid
  • Die van mij op gezondheid, sport en het bouwen van merken

Op het snijvlak hiervan is Bouillon Brothers opgericht. Onze journey tot dusver was een enorme roller coaster… maar wel eentje waar we nog iedere dag megahard van genieten. Hopelijk geniet jij net zo van onze bouillons. Laat je het weten? Vinden we leuk…

Smoelenboek

Joris Landa

Joris Landa

Bouillon baron
Marijke de Laat

Marijke de Laat

Brother from another mother

Contact

Vragen, suggesties, feedback aan ons of voor ons? Mail ze even. Dat kan heel eenvoudig via onderstaand formulier. Bellen mag natuurlijk ook. Dat kan naar 020 2800 280. Thanks!