WAT VOOR VLEES JE IN DE KUIP HEBT

Tof dat je er bent! Wij zijn Marijke en Joris. Wij zijn Bouillon Brothers.

Het idee voor Bouillon Brothers is in 2015 ontstaan tijdens een goed gesprek aan de keukentafel. We wilden onze krachten en interesses bundelen om zo op een relevante manier in te spelen op trends. En dat is gelukt.

Sinds de oprichting hebben we veel gedaan, gezien en meegemaakt. Heel veel geproefd, opnieuw gemaakt en nog een keer. Successen geboekt en fouten gemaakt. Twee tijdelijke winkels. Onze bouillons gelanceerd op het schap bij Albert Heijn. Daarvoor het hele land rondgefietst voor een fotootje in iedere winkel.

Kortom, een enorme roller coaster… maar wel eentje waar we nog iedere dag megahard van genieten. We zijn dan ook supertrots op en blij met de nieuwe producten die je nu op onze website kunt kopen. Hopelijk geniet jij er net zo van als wij van onze reis.

Laat je het weten? Vinden we leuk…

CONTACT

Heb je vragen? Of wil jij de eerste zijn die het hoort als de bouillon weer op voorraad is? Laat het ons weten via onderstaand formulier en je hoort van ons. Thanks!


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function is_product() in /home/bouillon/domains/bouillonbrothers.nl/public_html/wp-content/themes/enfold-child/functions.php:10 Stack trace: #0 /home/bouillon/domains/bouillonbrothers.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): category_specific_post_nav(Array) #1 /home/bouillon/domains/bouillonbrothers.nl/public_html/wp-includes/plugin.php(205): WP_Hook->apply_filters(Array, Array) #2 /home/bouillon/domains/bouillonbrothers.nl/public_html/wp-content/themes/enfold/functions-enfold.php(523): apply_filters('avia_post_nav_s...', Array) #3 /home/bouillon/domains/bouillonbrothers.nl/public_html/wp-content/themes/enfold/footer.php(208): avia_post_nav() #4 /home/bouillon/domains/bouillonbrothers.nl/public_html/wp-includes/template.php(810): require_once('/home/bouillon/...') #5 /home/bouillon/domains/bouillonbrothers.nl/public_html/wp-includes/template.php(745): load_template('/home/bouillon/...', true, Array) #6 /home/bouillon/domains/bouillonbrothers.nl/public_html/wp-inclu in /home/bouillon/domains/bouillonbrothers.nl/public_html/wp-content/themes/enfold-child/functions.php on line 10