Verzend- en retourbeleid

Bedenktijd/retour

We gaan er natuurlijk vanuit dat dit niet voorkomt maar uiteraard kun je ook bij ons je bestelling annuleren (zoals het hoort😉). Dit mag tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling zonder opgaaf van reden.

Vervolgens heb je nogmaals 14 dagen de tijd om de bestelling retour te sturen. Je krijgt dan het volledige bedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zien wij de producten met alle geleverde toebehoren en – als mogelijk – in de originele staat en verpakking tegemoet. Om gebruik te maken van dit recht neem je contact met ons op via info@bouillonbrothers.nl. Wij storten het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour en ontvangst van de bestelling retour.

Is de bestelling beschadigd of reeds geopend, dan berekenen we deze waardevermindering aan je door.

Product ruilen?

Wil je een product uit je bestelling ruilen? Ook dat is bij ons geen probleem. Neem contact op via info@bouillonbrothers.nl. De eventuele kosten voor het omruilen zijn voor eigen rekening.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Levertijd & verzendkosten

Wij doen ons best om de bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 18.00 uur worden gedaan, worden de volgende dag verstuurd. Duurt het om wat voor reden dan ook langer, dan houden we je hier per mail van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten binnen NL bedragen:

  • € 6,95 voor bestellingen onder de € 100,-
  • Gratis voor bestellingen vanaf € 100,-

Voor Belgie en Duitsland gelden de volgende tarieven:

  • € 10,- voor alle bestellingen

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen gebeurt dit binnen 2-3 werkdagen nadat je de bestelling hebt geplaatst.

Contact

Vragen, feedback, suggesties of wil je gewoon even hoi zeggen? Bel/ mail zeker even/ Dit zijn onze contactgegevens:

Bouillon Brothers

Tel: 020 2800 280

Mail: info@bouillonbrothers.nl

De handelsnaam van ons bedrijf is: Bouillon Brothers

Onze domeinnaam is www.bouillonbrothers.nl

Ons adres:

Haparandaweg 682

1013BD AMSTERDAM

KVK: 70314896

Garantie

Voor ons is alleen het beste goed genoeg. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens het vervoeren of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kan maken op garantie. Doe dit zo snel mogelijk nadat je hebt ontdekt dat er iets niet in orde is. Als het binnen de garantie valt, zorgen wij voor een passende oplossing.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Heb je iets te klagen? Laat het ons weten via info@bouillonbrothers.nl. Niet tevreden over de oplossing? Meld dan je geschil aan voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via webwinkelkeur.nl/consument/geschil/.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op ec.europa.eu/odr.

Betaalmethodes

Je kunt betalen via iDeal.