Het lijkt eenvoudig: botten, groenten, kruiden, specerijen en water. Eindeloos laten pruttelen et voila: bouillon. Maar heb jij er tijd voor? Mooi, wij ook niet. Dus zijn we op zoek gegaan naar een alternatief. Al snel kwamen we er toen achter dat de blokjes en zakjes die je in de supermarkt koopt echt niets met bouillon te maken hebben. Authentiek bereide bouillon, daarentegen, is niet alleen DE smaakmaker voor gerechten, het is ook nog eens supergoed voor je.

SUPERFOOD SUPERTASTE

Authentiek bereide bouillon is rijk aan collageen, vitaminen, mineralen en aminozuren.

Hoe dit zich verhoudt tot bouillonblokjes en zakjes?

  • Geen kunstmatige toevoegingen
  • Veel lager in zout
  • Authentiek bereid
  • Getrokken van verse ingrediënten en het puurste water
Bouillon Brothers kip wit

WAT DE EXPERTS ZEGGEN

Bouillon is een weldaad voor je darmen en zit vol met belangrijke voedingsstoffen, die je in de bouillonpoeders in de winkel niet terugvindt.

Jesse van der VeldenGezondheidscoach

Bone broth is our secret weapon and is at the heart of our philosophy and everyday cooking.

Jasmine en Melissa HemsleyKookboekschrijvers en gezondheidsfanaten

Bone broth is winter’s miracle detox drink.

Gwyneth PaltrowActrice en foodblogger

I’ve been doing bone broth for a while now…It’s great – good for energy and reducing inflammation.

Kobe BryantBasketbalspeler

Bij koken draait alles om bouillon, zonder bouillon kun je niets.

Auguste EscoffierChefkok

Bone broth is my beauty ‘secret weapon’.

Halle BerryActrice

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function is_product() in /home/bouillon/domains/bouillonbrothers.nl/public_html/wp-content/themes/enfold-child/functions.php:10 Stack trace: #0 /home/bouillon/domains/bouillonbrothers.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): category_specific_post_nav(Array) #1 /home/bouillon/domains/bouillonbrothers.nl/public_html/wp-includes/plugin.php(205): WP_Hook->apply_filters(Array, Array) #2 /home/bouillon/domains/bouillonbrothers.nl/public_html/wp-content/themes/enfold/functions-enfold.php(523): apply_filters('avia_post_nav_s...', Array) #3 /home/bouillon/domains/bouillonbrothers.nl/public_html/wp-content/themes/enfold/footer.php(208): avia_post_nav() #4 /home/bouillon/domains/bouillonbrothers.nl/public_html/wp-includes/template.php(810): require_once('/home/bouillon/...') #5 /home/bouillon/domains/bouillonbrothers.nl/public_html/wp-includes/template.php(745): load_template('/home/bouillon/...', true, Array) #6 /home/bouillon/domains/bouillonbrothers.nl/public_html/wp-inclu in /home/bouillon/domains/bouillonbrothers.nl/public_html/wp-content/themes/enfold-child/functions.php on line 10