HET VERSCHIL TUSSEN DE BLOKJES EN ZAKJES IN DE SUPERMARKT EN BOUILLON VAN BOUILLON BROTHERS

Het antwoord is simpel: tijd, vakmanschap en kwaliteit.

Want ondanks dat het simpel lijkt – zelf bouillon maken – dat is het niet. Het gehele productieproduces, vanaf het sourcen van de ingredienten tot het voorbereiden, klaarmaken, zeven en verpakken vereist vakmanschap en (veel) tijd en dat kost geld. En is in geen geval te vergelijken met de blokjes en zakjes die je in de supermarkt koopt.

Die worden gemaakt met een minimum aan botten en vlees (anders mag je het geen kippenbouillon, runderbouillon of kalfsbouillon noemen), groenten en kruiden.

Waar die heerlijke, diepe, volle smaak van geroosterde kip, rund of kalf vandaan komt vraag je je af?

Dat noemen ze nou zout en gist extract. Denk je maar eens in: als jij een kipfilet bakt zonder zout en peper smaakt het toch ook naar niets… de kruiden, het zout en de peper die jij zelf toevoegt maken het lekker en geven het de smaak die wij zo gewend zijn.

Hoe echte kippen- en kalfsbouillon dan smaakt?

Proef het zelf maar. Bestel vandaag nog en voor je het weet geniet je van onze bouillons. Wedden dat je niet meer anders wil😉.